cruelty-free beautycase

chat

cruelty-free beautycase

cruelty-free beautycase

beautycase

Het ultieme "Ik kan dat" cadeau voor een puber is je eigen POP beautycase! De etui wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om unieke en prachtige handgemaakte ontwerpen te maken, zoals een lipgloss, nagellak kwastje, lipgloss, oogschaduw paletten, en nog veel meer! Het is als een mini-draagbare kunst kit verpakt in slechts een klein geschenkdoosje. Het zal voor uw tieners erg leuk zijn om deze beautycase met trots te laten zien.

Deze lippenstift is verrijkt met hoogwaardige lippenbalsempolymeren. Lippenbalsem hoeft niet zo dik en plakkerig te zijn als andere lippenbalsems. Het moet zeer hydraterend zijn en je lippen de hele dag soepel dragen. Deze lipstick is zo samengesteld dat hij perfect past bij de kleur van je natuurlijke lipstick, en hij is verpakt in een elegant en geraffineerd verguld metalen doosje dat gemakkelijk open en dicht gaat.

Deze lipgloss is geïnspireerd op het werk van de internationaal bekende modeontwerper Christian Audigier, dus hij bevat gezonde, volledig natuurlijke, veganistische oliën om je lippen te helpen hydrateren en verzachten, terwijl hij ze de hele dag zacht en gehydrateerd houdt. Het is een zachte en sexy veganistische mix met veel vitamine E. De volledig natuurlijke, veganistische oliën in deze lipgloss hebben een delicate, fluweelzachte textuur die de lippen gladder maakt voor een gelijkmatiger, comfortabeler gebruik. Christian Audigiers originele ontwerp, het "Crocodile" logo, geeft op een subtiele manier de natuurlijke vorm en textuur van de lippen weer, terwijl het ook een hint van krokodillenhuid geeft om de verleidelijke aantrekkingskracht te vergroten. Dit is een prachtige, volledig veganistische, volledig natuurlijke lipgloss die wordt geleverd in een limited edition geschenkset.

Tags
Populair
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
Beperk uw online marketingkanalen met Contact Center Software
img
Safety Chat - Wanneer praten over veiligheid op de werkplek
img
Bijblijven op het gebied van gezondheid en veiligheid
img
Hoe kun je een veiligheidscontactnummer op je mobiele telefoon zien?
Trending