Safety Chat - De meest effectieve manier om advies te geven over veiligheid

chat

Safety Chat - De meest effectieve manier om advies te geven over veiligheid

Safety Chat - De meest effectieve manier om advies te geven over veiligheid

De Safety Chat is gewijd aan het geven van belangrijke informatie aan werkgevers om letselvrije werkplekken te maken, op een gemakkelijk te begrijpen manier. Of u nu een werkgever of werknemer bent, Safety Chat geeft u de informatie die u nodig hebt om uzelf en uw werknemers te beschermen tegen letsel en ongevallen die op het werk kunnen gebeuren. Of u nu een nieuwe werknemer bent, een ervaren werknemer of al jaren in een gevaarlijke omgeving werkt, dit is de plek om over veiligheid te praten.

veiligheidspraatje

Een van de voordelen van dit veiligheidspraatje is dat je dingen kunt zeggen als: wees geen manusje-van-alles, meester in alles, werk veilig, blijf uit het verkeer, draag veiligheidsuitrusting zoals oogbeschermers, gehoorkappen en veiligheidsschoenen. Een ander voordeel is dat wanneer u met uw veiligheidsfunctionaris praat en uw veiligheidsgewoonten bespreekt, hij of zij u kan vragen of u ooit eerder gewond bent geweest en wanneer u nee antwoordt, zal hij of zij u informeren over het soort letsel dat u mogelijk hebt opgelopen en u advies geven over hoe u letsel kunt voorkomen als het weer gebeurt. Veel mensen denken dat als ze hun leidinggevenden vertellen dat ze niet bang zijn voor arbeidsongevallen, dat het dan niet meer zal gebeuren, maar dit is niet waar, mensen raken wel degelijk gewond op het werk, zelfs als ze niet bang zijn voor ongevallen.

Dus, als u op zoek bent naar een goede manier om over veiligheid op het werk te praten, dan is de Safety Chat de plek waar u naartoe moet. Het is een gemakkelijke manier om anderen advies te geven en ook om een aantal zeer effectieve veiligheidstechnieken te leren die de risicos op letsel op het werk kunnen verminderen. Mensen moeten er vaak aan herinnerd worden, of het nu van een baas, een ouder of een werknemer is, om beter voor zichzelf te zorgen en veiligheidsuitrusting te dragen zoals gehoorkappen en veiligheidsschoenen. Een tool-box meeting is een andere zeer effectieve manier om werknemers voor te lichten over veiligheid. Het gebruik van een veiligheidshudding geeft een groep een manier om gemeenschappelijke problemen te bespreken zonder in persoonlijke aanvallen te vervallen, in plaats daarvan focussend op oplossingen.

Tags
Populair
img
Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
cruelty-free beautycase
img
Safety Chat - Wanneer praten over veiligheid op de werkplek
img
Hoe vind je mensen aantrekkelijk?
Trending