Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk

chat

Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk

Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk

Rhinoplastie, ook wel neuscorrectie genoemd, is in wezen een plastisch-chirurgische techniek om de neus te veranderen en aan te passen aan de rest van de gelaatstrekken. In principe zijn er twee vormen van neuscorrecties: de reconstructieve neuscorrectie, waarbij de functionele vorm van de neus wordt hersteld, en de esthetische/cosmetische neuscorrectie, waarbij het uiterlijk van de neus wordt veranderd. Bij beide technieken zal de chirurg uw neus een nieuwe vorm en contour geven om het optimale uiterlijk te creëren dat u wenst. Cosmetische neuschirurgie, waarbij een combinatie van reconstructieve en esthetische procedures wordt gebruikt, is het populairst in de Verenigde Staten. In het verleden waren cosmetische ingrepen vooral voorbehouden aan beroemdheden, maar nu kiezen meer mensen voor een neuscorrectie omdat ze relatief gemakkelijk uit te voeren is en niet te veel specialisatie vereist.

neuscorrectie

Naast het veranderen van uw uiterlijk door middel van neuscorrectie-operaties, kunnen ook niet-chirurgische behandelingen u helpen uw gewenste uiterlijk te bereiken. Niet-chirurgische ingrepen kunnen bestaan uit een neusbrugverhoging, een niet-invasieve herpositionering van de neus, het corrigeren van een afwijkend neustussenschot, het bedekken van een afwijkend neustussenschot, het verwijderen van overtollige huid, het corrigeren van een terugwijkende neus, het bedekken van een afwijkend neustussenschot, het opvullen van de neus of het strakker maken van de huid rond de neus, en ten slotte het uitdunnen van uw haar. Deze ingrepen worden over het algemeen beschouwd als niet-chirurgische neuscorrecties, hoewel sommige dat wel zijn. De meeste van deze ingrepen zijn niet permanent en hoeven slechts één of twee keer in uw leven te worden uitgevoerd, afhankelijk van de genoemde factoren.

Als u denkt aan enige vorm van plastische chirurgie, of het nu een neuscorrectie is of niet, is het belangrijk dat u uw arts raadpleegt, zodat hij u kan vertellen welke resultaten u na de ingreep kunt verwachten. U mag verwachten dat de arts uw neusbotstructuur en het kraakbeen zal controleren. Uw neuscorrectie zal afhangen van de bevindingen van zijn onderzoek en van uw unieke individuele geval. Als alles goed gaat, zal de neuscorrectie succesvol zijn. Uw nieuwe neus zal u veel voldoening en een verbeterd gevoel van eigenwaarde geven.

Tags
Populair
img
Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk
img
Safety Chat - De vele voordelen van het gebruik van Safety Chat-lijnen voor uw bedrijf
img
Makkelijk veiligheidsbewustzijn behouden - Safety Chat
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
Hoe vind je andere mensen op Instagram
Trending