Hoe vind je mensen aantrekkelijk?

chat

Hoe vind je mensen aantrekkelijk?

Hoe vind je mensen aantrekkelijk?

andere mensen vinden

Sommigen van ons hebben de neiging een muur om zichzelf heen te trekken om te proberen te voorkomen dat we aantrekkelijk zijn voor anderen; wat we ons echter vaak niet realiseren is dat er niets is om bang voor te zijn en dat het zeker mogelijk is om andere mensen onweerstaanbaar te vinden. Wanneer je andere mensen vindt die aantrekkelijk voor je zijn, onthoud dan dat dit niet betekent dat ze je zonder goede reden moeten afschrikken. Wat je in feite moet doen is het gevoel behandelen zoals elke andere vriend hen met respect zou behandelen en ervan genieten tijd met hen door te brengen. Op deze manier begin je het concept van aantrekkingskracht te begrijpen en ontwikkel je ook je eigen zelfvertrouwen, door geleidelijk je goede punten te onthullen en aan je zwakke punten te werken.

Sommige mensen gaan er liever van uit dat wanneer ze andere mensen aantrekkelijk vinden dat er dan wel iets mis met ons moet zijn; faalt onze persoonlijkheid of is dit gewoon een slechte relatie. Het kan een lelijk gevoel zijn om te geloven dat je partner andere mensen aantrekkelijker vindt dan jij. De waarheid is dat wanneer we sterke gevoelens krijgen voor iemand anders dan onszelf, dat komt omdat we ons op de een of andere manier aangetrokken voelen tot die persoon. Het kan ons uiterlijk zijn, onze sympathieën en antipathieën of iets anders dat ons tot iemand anders aantrekt.

Dus, de volgende keer dat je mensen aantrekkelijk begint te vinden, trek dan niet meteen conclusies of label ze met een emotie die je voelt alsof je moet doen. Zoals met zoveel dingen in het leven moet je andere mensen om volkomen logische redenen aantrekkelijk vinden. Misschien heb je onlangs een dierbare verloren en begin je je nu bitter en depressief te voelen of misschien vind je dat andere mensen van je gezelschap lijken te genieten en uiterst behulpzaam voor je zijn. Als je andere mensen vindt die je op je gemak stellen en je het gevoel geven dat je deel uitmaakt van de wereld, dan is de kans groot dat je je aantrekkelijk voelt voor die persoon en dat je hoopt op iets meer. Zoek uit wat je partner aantrekkelijk vindt en begin dat te laten zien, zo veel als je kunt, door je zo te gedragen dat je aantrekkelijker voor hem of haar wordt.

Tags
Populair
img
Gezondheid en veiligheid
img
Makkelijk veiligheidsbewustzijn behouden - Safety Chat
img
Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android
img
Safety Chat - Wanneer praten over veiligheid op de werkplek
img
Hoe kun je een veiligheidscontactnummer op je mobiele telefoon zien?
Trending