Hoe vind je andere mensen op Instagram

chat

Hoe vind je andere mensen op Instagram

Hoe vind je andere mensen op Instagram

contact

Om andere mensen te vinden op Instagram moet je eerst je social media-contacten synchroniseren met je Facebook-account. Om dit te doen: Tik op het statuspictogram onderaan je pagina en tik vervolgens op Contactpersonen om het hoofdmenu te openen. Om andere mensen met dezelfde interesses te vinden, tikt u op het + teken symbool naast uw naam en typt u uw interesses in, of ze nu actueel zijn of niet. Om uw sociale media-contacten te synchroniseren: Tik op het +-teken naast uw naam op de hoofdpagina.

Om andere mensen op Instagram te vinden, moet u eerst mensen ontdekken aan de hand van hun connecties. Om dit te doen, moet u de gebruikersnaam toevoegen voor elke persoon die u aantrekkelijk vindt en hen volgen naar hun websites. Om andere mensen te vinden via hun connecties, tik je op de link Mensen en vervolgens op Contact toevoegen. Om mensen te vinden via hun connecties volg je de link Contacten toevoegen, tik je op Toevoegen, vervolgens tik je op de foto die je wilt toevoegen en typ je daarna hun gebruikers-id in. Als u meerdere sociale profielen hebt, zorg er dan voor dat uw feed openbaar is en ga dan naar elk profiel en voeg de persoon toe die u wilt volgen.

Wanneer u iemand hebt gevonden die u wilt volgen, tikt u gewoon op hun profielicoontje en u kunt nu hun volledige profiel zien. Als u het volledige profiel wilt zien, gaat u naar uw Accountinstellingen en tikt u op Vriend toevoegen. Volg de instructies van de app en je zou in staat moeten zijn om andere Instagram-gebruikers te vinden door hun connecties.

Tags
Populair
img
cruelty-free beautycase
img
Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android
img
Gezondheid en veiligheid
img
Bijblijven op het gebied van gezondheid en veiligheid
img
Safety Chat - De vele voordelen van het gebruik van Safety Chat-lijnen voor uw bedrijf
Trending