Gezondheid en veiligheid

chat

Gezondheid en veiligheid

Gezondheid en veiligheid

De veiligheidspraatjes zijn bedoeld om bedrijven op een gemakkelijk leesbare manier advies te geven, zodat letsel op de werkplek tot een minimum beperkt blijft. Het doorbreken van de barrières die bedrijven tegenkomen als ze niet weten hoe ze de beste praktijken en veiligheidsvoorschriften in hun dagelijkse werkzaamheden moeten toepassen. Door advies te geven over het gebruik van beschermingsmiddelen en -methoden en door richtlijnen aan te reiken voor de opleiding van het personeel, zodat de risicos voor de gezondheid en veiligheid tot een minimum worden beperkt. Daarnaast biedt de Safety Chat bedrijven ook een forum om lopende onderwerpen te bespreken, zoals veiligheidskwesties met industriële apparatuur, opleiding en ontwikkeling van nieuw veiligheidsbeleid, claims in verband met arbeidsongevallen en wijzigingen in de veiligheidswetgeving.

safety chat

De Safety Chat is ontwikkeld door een onafhankelijk bedrijf genaamd Injuries Emergency Health Services (IHFDS), die als doel hebben de veiligheid op de werkplek op alle niveaus te verbeteren. In samenwerking met bedrijven zoals de Health and Safety Executive (HSE), zullen Injuries Emergency Health Services onpartijdig advies en training geven over veiligheid op de werkplek. De Health and Safety Chat biedt bedrijven een uitgelezen kans om zowel collegas als stagiairs te bereiken, te weten te komen wat de meest recente veiligheidssituatie op de werkplek is en tips te krijgen over wat kan worden gedaan om de situatie te verbeteren. De Health and Safety Chat biedt ook een aantal fora en discussies over arbeidsongevallen, veiligheidswetgeving en veiligheidspraktijken. Deze forums geven iedereen in de sector de kans om hun mening te geven over verschillende onderwerpen, waaronder nieuwe trends op het gebied van veiligheid op de werkplek en richtlijnen voor beste praktijken.

De gezondheids- en veiligheidschats zijn ook toegankelijk voor mensen die geen verband houden met de gezondheidszorgsector. Zo kunnen mensen die met kinderen werken, of mensen die zorgen voor mensen met speciale behoeften in hun leven, ook profiteren van het advies en de inhoud die op de Health and Safety Chat beschikbaar zijn. U hoeft zich niet te registreren of kosten in rekening te brengen om lid te worden van de Health and Safety Chat, en iedereen heeft toegang tot de Chat en kan vragen en opmerkingen plaatsen. Alle gebruikers worden echter aangemoedigd zich te houden aan de servicevoorwaarden van de site.

Tags
Populair
img
Behoud van veiligheidsbewustzijn en empowerment
img
Hoe kun je een veiligheidscontactnummer op je mobiele telefoon zien?
img
Filters voor veiligheidsklets
img
Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android
img
Makkelijk veiligheidsbewustzijn behouden - Safety Chat
Trending