Filters voor veiligheidsklets

chat

Filters voor veiligheidsklets

Filters voor veiligheidsklets

safety chat

De Safety Chat is uitsluitend bedoeld om bedrijven op een begrijpelijke manier relevante informatie te geven voor het creëren van veilige werkplekken. Gastheer Kevin Schmidt is een energieke voorvechter van veiligheid, die ernaar streeft om elke dag een einde te maken aan dodelijke ongevallen en ernstig letsel op de werkplek. Safety chat biedt bedrijven ook tips over hoe ze hun werkplek veiliger kunnen maken voor hun personeel, en advies dat ze moeten geven aan de mensen die binnen het bedrijf werken.

Safety chat heeft ook secties voor managers om mee te doen en vragen te stellen, als ze die hebben. Op deze paginas kan de werkgever vragen stellen die moeten worden beantwoord of zijn eigen mening geven over zaken die hij belangrijk vindt. Als een manager bijvoorbeeld advies nodig heeft over veiligheid, is er een gedeelte van de veiligheidspagina waar managers vragen kunnen stellen. De veiligheidspraatjes moedigen collegas ook aan om hun mond open te doen wanneer zij een veiligheidsprobleem hebben en voor te stellen dat te onderzoeken, in plaats van ervoor terug te deinzen om erover te praten. Door regelmatig deel te nemen, kunnen collegas samenkomen en hun standpunten en de problemen die ze tegenkomen op één centrale plaats neerleggen, waar het beter kan worden opgelost.

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het hebben van een veiligheidschatfilter. Het filtert niet alleen ongewenste e-mails en chatberichten, maar kan ook tekstberichten filteren, wat handig is voor mensen die altijd met elkaar in contact staan via instant messaging, of zelfs per telefoon. Berichten die niet relevant zijn worden ook verwijderd, wat zowel tijd als ruimte bespaart. De chatberichten worden bewaard in een apart bestand, dat alleen toegankelijk is voor degenen die daartoe gemachtigd zijn. Elke gebruiker krijgt een chat-gebruikers-ID en wachtwoord toegewezen, die voor elke gebruiker in het bedrijf anders zijn. De veiligheids-chatfilter houdt dit gescheiden en zorgt ervoor dat er geen verwarring ontstaat over wie er op de chat praat.

Tags
Populair
img
Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk
img
Gezondheid en veiligheid
img
Safety Chat - Wanneer praten over veiligheid op de werkplek
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
Beperk uw online marketingkanalen met Contact Center Software
Trending