Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android

chat

Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android

Beste Contact Apps - Hoe vindt u de beste contactsoftware op Android

Op de iPhone kunt u telefoonnummers en contactgegevens opslaan van de mensen met wie u vaak contact hebt. U kunt zelfs zoveel telefoontjes vanuit die lijst plegen als u wilt. Zelfs als je vriend(in) tijdens een vergadering zijn of haar telefoon op trillen heeft staan, kun je toch contact opnemen. Zodra u andere mensen in de telefoonlijst hebt gevonden, hoeft u alleen maar hun naam aan te raken. Dat is alles! Zo eenvoudig is het!

Voor degenen onder u die Google gebruiken als uw contactprovider, is het een stuk eenvoudiger om andere mensen te vinden met Google Zoeken. Als u een account hebt bij Google, logt u gewoon in, voegt u mensen toe met wie u andere mensen wilt zoeken en begint u met zoeken. Dit is een stuk eenvoudiger dan te proberen ze te vinden via het e-mailadres. Om de een of andere reden hebben mensen de neiging om hun e-mailadressen openbaar te plaatsen zonder ergens een hint te plaatsen in de "contact us" sectie. Als je op Google Search tikt, krijg je een zoekbalk te zien waarmee je alle mensen in je contactenlijst kunt vinden.

Als je een bepaalde dienst gebruikt, zoals Mailchimp, kun je de Google Mobile (MMS) app bekijken om te zien welke diensten en apps op jouw apparaat beschikbaar zijn. Er staat bijvoorbeeld een lijst met populaire sociale netwerkapps zoals Twitter en Facebook. Van daaruit kunt u andere diensten vinden, zoals Google Talk, sms-tekst en mms-video, en meer. De beste contact apps zitten vol met functies om u te helpen uw contacten beter te beheren.

Tags
Populair
img
Gezondheid en veiligheid
img
Rhinoplastie - Het antwoord op uw uiterlijk
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
Filters voor veiligheidsklets
img
Safety Chat - Wanneer praten over veiligheid op de werkplek
Trending