Behoud van veiligheidsbewustzijn en empowerment

chat

Behoud van veiligheidsbewustzijn en empowerment

Behoud van veiligheidsbewustzijn en empowerment

De Safety Chat is gewijd aan het geven van informatie aan bedrijven over ongevallenpreventie, veiligheid op de werkplek en letselschaderegelingen, zodat ze veilige werkplekken kunnen creëren, op een gemakkelijk te begrijpen manier. De co-host Kevin Schmidt is een ervaren veiligheidsspecialist, die er ook naar streeft dat ongevallen op de werkplek zich niet meer herhalen. Hij heeft gewerkt met bedrijven zo divers als Google, General Motors en Harley Davidson. Sinds hij met de Safety Chat begon, hebben meer dan twintigduizend mensen van zijn kennis en begeleiding geprofiteerd.

safety chat

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van de safety chat. U kunt uw gedachten en ideeën delen met andere mensen die op soortgelijke terreinen werkzaam zijn. U kunt leren over nieuw veiligheidsbeleid en nieuwe technieken die u op uw werkplek kunt toepassen. U kunt ook hulp krijgen bij de juridische aspecten van letselzaken en schadevergoedingen eisen als u slachtoffer bent. De veiligheidschat geeft u ook een stem om dingen te zeggen als "Het is niet mijn schuld dat dit is gebeurd", "Ik voel me de hele tijd moe" en "Ik heb helemaal geen plezier meer".

De veiligheidschat levert nuttige tips en informatie. De webinar van tien minuten die in het pakket is opgenomen, bevat een uitgebreide veiligheidspraatje, evenals videolessen en diavoorstellingen, die stap voor stap instructies geven voor het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn op de werkplek. U zult merken dat de cursus gemakkelijk te volgen is en talrijke praktische oefeningen bevat. Bovendien bevat het pakket een veiligheidscontrolelijst, een effectieve manier om het veiligheidsbewustzijn in uw dagelijks leven op peil te houden. De toolboxpraatjes bevatten veiligheidsmededelingen, veiligheidstips van beroemdheden en praktische toepassingstips, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Tags
Populair
img
Tips voor zakenreizen: Can You Find a Contact Us That Has a Safety Number?
img
Beperk uw online marketingkanalen met Contact Center Software
img
Hoe kun je een veiligheidscontactnummer op je mobiele telefoon zien?
img
Lees meer over de Safety Chat op internet
img
Safety Chat - De vele voordelen van het gebruik van Safety Chat-lijnen voor uw bedrijf
Trending